logo MonSa

Política de Privacitat

Complint amb les disposicions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 i la Llei  Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades  Personals i garantia de drets digitals, li informem dels tractaments de dades que es pot produir  quan es navego o interactuï a través d’aquesta pàgina web.

Tractament:

Formulari de Contacte

Responsable:

CAULA ALIMENTS, S.L.   

Finalitat:

Respondre les peticions d’informació que es recepcionen per la web

Legitimació:

La seva pròpia petició

Dades:

Nom, cognom i mail.

Procedència de les dades:

Del mateix interessat.

Destinataris:

No es comuniquen les dades a tercers.

Transferències internacionals:

No estan previstes.

Mesures organitzatives:

S’apliquen mesures d’àmbit tècnic ,organitzatiu i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació.

Drets i informació  addicional:

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, i oposició, i sol·licitar informació addicional, indicant-ho per escrit a CAULA ALIMENTS, S.L. amb domicili social  al Polígon Industrial La Jueria Nord. Carretera Cartellà s/n C.P. 17150 Sant Gregori – Girona, o  per  correu electrònic al mail  hola@mon-sa.com

 Si considera que no hem tractat les seves dades personals d’acord amb la normativa, pot  contactar amb presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es)

L’exercici dels seus drets es gratuït.

RESPONSABILITAT

La nostra intenció és oferir un lloc web que ofereix una operació contínua i de qualitat.

De tota manera, us informem que no podem garantir l’accés continuat, i que es poden trobar amb interrupcions o parades per factors o circumstàncies fora del nostre control.

CAULA ALIMENTS, S.L.   no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines Web de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

CAULA ALIMENTS, S.L.   no és responsable per qualsevol dany que pugui sorgir, entre d’altres, de:

  • Interferències, interrupcions, fallides, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivat per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies de telecomunicacions i xarxes
  • Intromissions mitjançant l’ús de programes maliciosos de qualsevol mena i a través de qualsevol mitjà de comunicació.
  • Ús inadequat d’aquesta WEB.
  • Errors produïts per un mal funcionament del navegador o pel ús de versions no actualitzades del mateix.

L’usuari, en cas de danys causats per un ús il·lícit o inadequat d’aquesta WEB, poden ser reclamats per danys i prejudicis.

A més, l’usuari respondrà per danys i perjudicis, que es deriva de l’ús de “robots”, “Aranyes”,… o eines similars utilitzades per recollir o extreure dades o qualsevol altra acció en la seva part que imposin un càrrega per fer disminuir el funcionament de la WEB.

LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi de o en relació amb l’ús del lloc web estaran subjectes a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals o jutjats espanyols